«… και ζωγράφιζε γεύσεις»

Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010


Βραδιά, με συζήτηση και γευστική δοκιμή, αφιερωμένη στις γαστρονομικές συνήθειες του Toulouse Lautrec, αλλά και τις γεύσεις που αγαπούσε ο Γάλλος καλλιτέχνης, διοργανώνει το Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών ΑΠΘ στο πλαίσιο της μεγάλης έκθεσης «Henri de Toulouse Lautrec», την Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2010 στις 19:30.
Στη συζήτηση θα συμμετέχει η γενική γραμματέας του ΔΣ του Τελλογλείου κα. Αλεξάνδρα Γουλάκη-Βουτυρά, ο δημοσιογράφος-λογοτέχνης κ. Ηλίας Κουτσούκος, ο παραγωγός κ. Ανέστης Μπαμπατζιμόπουλος, ο σεφ του εστιατορίου ARTο2 του Τελλογλείου κ. Γιάννης Κιόρογλου και φυσικά το κοινό. Μετά τη συζήτηση θα ακολουθήσει γευστική δοκιμή με αποστάγματα και κέρασμα.
Η συμμετοχή στην εκδήλωση –συζήτηση και γευστική δοκιμή- περιλαμβάνεται στην τιμή εισόδου, 5 ευρώ, στην έκθεση «Henri de Toulouse Lautrec»
Στο πλαίσιο της έκθεσης, το ARTο2 θα ξεκινήσει μια σειρά ειδικών γευστικών βραδιών, με πιάτα εμπνευσμένα από τις συνταγές του Toulouse Lautrec. Για περισσότερες πληροφορίες: 2310 201421 και www.arto2.gr
Η συμμετοχή στην εκδήλωση -συζήτηση και γευστική δοκιμή, συμπεριλαμβανομένης της τιμής εισόδου στην έκθεση «Henri de Toulouse Lautrec»- είναι 10 ευρώ.
Για τη συμμετοχή στη γευστική δοκιμή απαιτείται κράτηση θέσεων στα τηλέφωνα:
2310 991610 (κ.Χρονοπούλου) και 2310 991116 (κ.Τσώχου). Η κράτηση θεωρείται έγκυρη με την καταβολή του αντιτίμου από 22-26 Νοεμβρίου 2010

ΛΕΖΑΝΤΑ
Έντυπο παρουσίασης βιβλίου “Toulouse-Lautrec-Maurice Joyant, L’ art de la cuisine”, La bibliotheque des Arts, Παρίσι, 1966

Δημοσίευση σχολίου

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΚΕΙΜΗ ΚΡΥΩΝΑ

Welcome to Kimis Krionas Blog

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP