Made in Thessaloniki- Το τελικό πρόγραμμα!

Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012


Εκθέσεις, ομιλίες, workshops, παρουσιάσεις, installations, fashion shows, guerilla projects, αστικές παρεμβάσεις... Για πρώτη φορά μία ολόκληρη εβδομάδα αφιερωμένη στο design, γεμάτη δημιουργία και αισιοδοξία! Οι δημιουργικές της Θεσσαλονίκης συμπράττουν σε μία σπάνια συμμαχία θετικής ενέργειας κόντρα στην κατήφεια της εποχής!
Η Parallaxi και η ομάδα του "Θεσσαλονίκη Αλλιώς", έχοντας ήδη ξεκινήσει το δεύτερο χρόνο των δράσεών τους στρέφουν σε συνεργασία με το Goethe Institut Θεσσαλονίκης το ενδιαφέρον τους στη δημιουργική οικονομία της πόλης. Κατά το διάστημα 2-8 Μαρτίου μία ολόκληρη εβδομάδα αναμένεται να αναδείξει τις δυνατότητες ανάπτυξης μίας δημιουργικής ταυτότητας της πόλης με το γενικό τίτλο "Made in Thessaloniki". Design και μόδα στη θεωρία και στην πράξη κατακλύζουν την πόλη και ζωντανεύουν μία βιομηχανία εν υπνώσει.
Με αφορμή τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της πόλης είναι αναγκαίο να αναδειχτούν όλες οι δημιουργικές δυνάμεις που μπορούν να ξαναβγάλουν τη Θεσσαλονίκη στο διεθνές προσκήνιο. Σε μία εποχή κρίσης, η soft power αποτελεί μονόδρομο για την κατάρτιση και την προώθηση του brand name της Θεσσαλονίκης στο εξωτερικό.
Μία ολόκληρη εβδομάδα, δεκάδες χώροι και εκατοντάδες δημιουργοί, μια πόλη καλά κρυμμένη που βγαίνει στην επιφάνεια. Η Θεσσαλονίκη που μπορεί να είναι αλλιώς!
 
 

Δημοσίευση σχολίου

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΚΕΙΜΗ ΚΡΥΩΝΑ

Welcome to Kimis Krionas Blog

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP