Ρεσιτάλ Πιάνου με τον Τάσο Σωτηράκη στο πλαίσιο των 45ων Δημητρίων

Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Την Κυριακή το βράδυ στο πλαίσιο των 45ων Δημητρίων, ο συνθέτης, πιανίστας Τάσος Σωτηράκης γοήτευσε το κοινό της Θεσσαλονίκης στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Νέου Δημαρχείου, παρουσιάζοντας συνθέσεις από το πρώτο προσωπικό του άλμπουμ “220 ways to say I love you” (διάθεση βιβλιοπωλεία Ιανός) και από το δεύτερο άλμπουμ “Flesh memories”, που θα κυκλοφορήσει πολύ σύντομα.

Οι συνθέσεις που ακούστηκαν ήταν ιδιαίτερα συναισθηματικές και προκάλεσαν στο άκουσμά τους ένα ταξίδι αναπόλησης και αναζήτησης στο χρόνο. Τα κομμάτια χαρακτηρίζονται από ωριμότητα, φαντασία και δυναμισμό. Το μουσικόφιλο κοινό είχε την ευκαιρία να ακούσει ιδιαίτερες και ενδιαφέρουσες μελωδίες, οι οποίες το έφεραν πιο κοντά στο συγκεκριμένο μουσικό ύφος το οποίο σπανίζει στις μέρες μας στην Ελλάδα.  

Είναι η πρώτη φορά που ο Τάσος Σωτηράκης παρουσίασε τη δουλειά του στο κοινό της Θεσσαλονίκης. Ο νεαρός συνθέτης τόνισε πως θεωρεί σημαντική την ευκαιρία που του δόθηκε μέσα από το θεσμό των Δημητρίων και ευχαρίστησε την Αντιδημαρχία Πολιτισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης, καθώς και το κοινό για την ενθουσιώδη υποδοχή. 

Δημοσίευση σχολίου

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΚΕΙΜΗ ΚΡΥΩΝΑ

Welcome to Kimis Krionas Blog

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP