Ο Μυστηριώδης Mr.Love

Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010


"Ο Μυστηριώδης  Mr Love" είναι μια  αριστουργηματική  κομεντί
γραμμένη το 1997 από την Karoline Leach.
Η συγγραφέας κατορθώνει να χτίσει μεθοδικά μια απίστευτα κωμική, αλλά ταυτόχρονα και βαθιά ανθρώπινη ιστορία, με όπλα της, το ξεκαρδιστικό χιούμορ, την συγκίνηση, τον καταιγιστικό, σπαρταριστό διάλογο και τις απροσδόκητες ανατροπές διατηρώντας αμείωτο το σασπένς μέχρι το τελευταίο λεπτό.
Ο Τζώρτζ Λαβ (Love ), επαγγελματίας εραστής που αναζητά το κατάλληλο θύμα , και η Αδελαϊδα Πίντσιν, μια ασήμαντη καπελού που περιμένει τον πρίγκηπα του παραμυθιού, θα συναντηθούν τυχαία μια βροχερή μέρα του Οκτώβρη, και η συνάντηση αυτή θα αλλάξει όλη τους τη ζωή.
Ποιος θα υπερισχύσει τελικά σ΄ αυτό το αιώνιο και αρχετυπικό παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι; Του αρσενικού με το θηλυκό;

Παίζουν οι ηθοποιοί: , Νίκος Ψαρράς, Νικολέτα Βλαβιανού.
Η παράσταση ανεβαίνει σε μετάφραση Γιώργου Βάλαρη, σκηνοθεσία και μουσική επιμέλεια Λίλλυ Μελεμέ, σκηνικά - κοστούμια Νατάσα Παπαστεργίου, επιμέλεια κίνησης Μόνικα Κολοκοτρώνη και φωτισμούς Μελίνα Μάσχα. 

Η πρεμιέρα της παράστασης θα πραγματοποιηθεί στις 6 Οκτωβρίου 2010  στο Θέατρο Κολοσσαίον. 
Οι παραστάσεις θα διαρκέσουν έως τις 31 Οκτωβρίου 2010. Στην συνέχεια θα ταξιδέψει σε επιλεγμένες πόλεις της Ελλάδας, στην Αθήνα  και στην Κύπρο.

Δημοσίευση σχολίου

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΚΕΙΜΗ ΚΡΥΩΝΑ

Welcome to Kimis Krionas Blog

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP