Μουσικοί αυτοσχεδιασμοί-Tάσος Σωτηράκης

Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010


Ρεσιτάλ πιάνου με τον Τάσο Σωτηράκη θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο των 45ων «Δημητρίων» και με είσοδο ελεύθερη για το κοινό στις 26 Σεπτεμβρίου, στις 21.00, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του νέου δημαρχείου Θεσσαλονίκης (Βασ. Γεωργίου 1α). 
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης θα περιλαμβάνει συνθέσεις από τους δυο προσωπικούς δίσκους του καλλιτέχνη, τον πρώτο «220 ways to say I love you» και το δεύτερο «Flesh memories» -που αναμένεται να κυκλοφορήσει. 
Ο αυτοσχεδιασμός είναι ένα στοιχείο που διακρίνει τη μουσική του καλλιτέχνη, όπως θα διαπιστώσουν όσοι βρέθουν στη συναυλία. Ο ίδιος ο καλλιτέχνης θεωρεί πως «τα "Δημήτρια" αποτελούν μια συνάντηση και γιορτή των τεχνών με έδρα τη Θεσσαλονίκη, τη μητρόπολη των Βαλκανίων, και θεωρούνται απ’ τους πιο ιστορικούς και σημαντικούς θεσμούς στην Ελλάδα. Είναι πολύ σημαντική η προβολή μέσα από τη διοργάνωση αυτή νέων καλλιτεχνών και δημιουργών, οι οποίοι δίνουν το προσωπικό τους στίγμα στις τέχνες και τον πολιτισμό». 
Γεννημένος το 1980 στην Αθήνα, ο Τάσος Σωτηράκης ξεκίνησε τις μουσικές σπουδές του, στα 11 του, ενώ έχει και θεατρικές σπουδές. Ασχολείται με το πιάνο, τα πλήκτρα και τα τύμπανα και έχει συνθέσει μουσική για ποιητικές βραδιές και θεατρικά έργα.
Aγγελιοφόρος


To κανάλι του Τάσου Σωτηράκη στο YouTube

Δημοσίευση σχολίου

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΚΕΙΜΗ ΚΡΥΩΝΑ

Welcome to Kimis Krionas Blog

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP